Informatie

Passionate about hospitality

Geschiedenis - Uw gastheren

 

‘Den Engel’, een pand met een rijke geschiedenis dat reeds bewoond werd in de 17de eeuw. Een huis met vele levens en bestemmingen. Van bakkerij,  herberg, herenboerderij, snoepwinkel tot burgemeesterswoning. Op het einde van de 19de eeuw was ‘A l’Ange’ een bloeiende herberg waar de ouders van ‘pensionaires’ van het klooster van Erps hun maal kwamen nuttigen wanneer ze met paard en kar hun dochters kwamen bezoeken vanuit het verre Brussel.  In 1900 werd De Engel grondig vernieuwd.  U merkt het, U bevindt zich op een plaats met een rijke geschiedenis hetgeen zich ook laat vertalen in- en rond de B&B.

 

 

Den Engel is een privé onderneming gerund door Adinda & Joris zelf voormalige expats  met heel wat internationale reiservaring.

Den Engel is het resultaat van hun ambitie om gasten te ontvangen van verschillende landen en culturen. Uw gastheer-en vrouw zijn gepassioneerd bezig met gastvrijheid en zullen alles in het werk stellen om uw verblijf zo memorabel en comfortabel mogelijk te maken.  

 

Bodega Den Engel

 

Zin in iets anders dan een doorsnee avondje restaurant?  Op zoek naar een originele locatie om zakenrelatie, collega's, vrienden of familie eens lekker te verwennen?

 

Huur eens een wijnkelder! Bodega Den Engel biedt plaats en comfort aan 10 gasten in een prachtige wijnkelder in een historisch en uniek kader.

 

Geen wijnliefhebber? Geen probleem, we hebben ook een uitstekende selectie whisky, cava, champagne en speciaal bieren op voorraad…..Voor elk wat wils!

 

Verschillende arrangementen beschikbaar, van een aantal glazen wijn, een volledige wijnproeverij door erkend sommelier, kaas & wijnavond, tapas, tot een 5-gangen diner bij kaarslicht…...alles is bespreekbaar. 

 

We denken graag met U mee bij het organiseren van een onvergetelijke dag voor U en uw gasten.

 

Bezoek onze website: www:bodega-denengel.be

 

Algemene informatie

 

Billy is onze Cocker Spaniël die integraal deel uitmaakt van ons gezin. Billy heeft een grote aaibaarheidsfactor maar we proberen hem toch zoveel mogelijk weg te houden van onze klanten.

 

Roken: Wij hanteren een niet-rokers beleid in onze kamers maar U heeft natuurlijk de tuin ter beschikking om van uw sigaretje te genieten.

 

Onze gastenverblijf is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden.

 

Kinderen: zijn uiteraard meer dan welkom in onze B&B!

 

Parking: Vrij parkeren in de onmiddellijke omgeving van de B&B.

 

Check & out: Check-in vanaf 16:00 uur, check-out tot 11:00 uur.

 

Prijzen: Vanaf 90 euro per nacht voor 1 gast (95 euro voor 2 gasten), 15 euro / persoon extra voor ontbijt met brood/croissant, vers fruitsap & koffie…Indien U liever zelf uw ontbijt voorziet, geen probleem, bakkerij en kruidenier bevinden zich op wandelafstand. Koffie, thee en water zijn steeds gratis beschikbaar in uw kamer.

 

B&B

****

DEN ENGEL

Passionate about hospitality

BOUTIQUE HOTEL

HOW TO REACH US -

HOE ONS BEREIKEN

 

Dorpsplein 13, 3071 Erps-Kwerps, Belgium

 

adinda@bnb-denengel.be

 

+32 (0)474 42 70 54

Copyright @ All Rights Reserved

BOOK NOW PAY ON ARRIVAL

BOEK NU BETAAL BIJ AANKOMST

 

We are open whole year, contact us for availability.

Wij zijn het hele jaar geopend, contacteer voor beschikbaarheid